PILOXING® 


PILOXING® -tunti on yhdistelmä kahdesta lajista: pilateksesta ja nyrkkeilystä (pilates + boxing = piloxing). Tunti on ainutlaatuinen yhdistelmä nyrkkeilyn nopeutta, pilatesharjoittelun peruslihaksistoa vahvistavaa kuntoilua sekä kestävyysharjoittelua.


PILOXING® on ryhmäliikuntakonseptina intensiivinen ja tehokas tunti, jossa juomataukoja ei juuri pidetä. Nyrkkeilyn, pilatesliikkeiden ja lyhyiden tanssilikkeiden vuorottelusta syntyy tehokas intervallitreeni. Musiikkina ohjaaja voi käyttää valmista PILOXING®-musiikkia tai miksata oman kokonaisuutensa valitsemistaan biiseistä.

 

Vauhdikkaiden nyrkkeilysarjojen väliin tunnilla tehdään staattisia pitoja, tasapainoiluja ja helppoja tanssilikkeitä. Tunnin lopuksi tehdään vielä lyhyt osuus lattialiikkeitä mm. vatsalihaksille ja jalkalihaksille. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja tai koreografioita, joten aloittelijakin pääsee nopeasti mukaan lajiin.

 

Lajin kehittäjä Viveca Jensen Ruotsista vaikuttaa itse nykyään Yhdysvalloissa omalla PILOXING®- ja pilatesstudiollaan, jossa käy paljon myös Hollywoodin julkkiksia treenaamassa Piloxingia. 

 

Sleek.Sexy.Powerful.

Lisätietoa lajista: www.piloxing.com

Galleria